Esemény

Húsbavágó témák az ágazat vezetőitől
Izgalmas előadások fantasztikus magyar és nemzetközi pezsgőkészítőktől
Parázs viták a kerekasztal keretein belül -
Vezetett kóstolók a legjobb pezsgőkből

A konferencia szervezője:
Roxer Produkció

A konferencia helyszíne:
Etyek, Rókusfalvy Birtok

További információ:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 23 50-1234


Galéria

Tematika

ELŐADÓI SZEKCIÓ

00:00-00:00
Megnyitó - Köszöntőbeszéd
DR. FELDMAN ZSOLT, mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Agrárminisztérium
00:00-00:00
Köszöntő
RÓKUSFALVY PÁL, borász, a konferencia társszervezője
00:00-00:00
Pezsgőkészítés a Thummerer Pincénél
LAMPORT JÓZSEF, főborász, Thummerer Pince
00:00-00:00
A buborékok élete Champagne-on túl
MÁRKUS GYÖRGY, pezsgőszakértő
00:00-00:00
Az Etyeki Kúria pezsgőkoncepciója
MÉRÉSZ SÁNDOR, borász, Etyeki Kúria
00:00-00:00
Szabályozás
GARAMVÁRI ZSUZSA, tulajdonos, Garamvári Szőlőbirtok
00:00-00:00
Tokaj, a világ borkultúrájának alappillére - A pezsgő
DEMETER ZOLTÁN, borász, tulajdonos, Demeter Zoltán Pincészet - Tokaj
00:00-00:00

MICHAEL GROSS, borász, tulajdonos, Vino Gross
00:00-00:00

JEAN-MARC LALLIER DEUTZ, borász, tulajdonos, Vino Gross
00:00-00:00

DAVID BOURDAIRE, borász, Champagne Bourdaire-Gallois
00:00-00:00
Habzó és pezsgő márkaépítés - Esettanulmányok
UNGER ZSOLT, marketingszakember, tulajdonos, Unger and Partners

KEREKASZTAL SZEKCIÓ


Kerekasztal - Téma: „Emelkedő buborék – Habzó trendek a világban”

Felkért résztvevők:

  • VANCSIK IVETT (Vince)
  • KEMENDY LÁSZLÓ (Kemendy Pezsgőműhely)
  • BÁRDOS SAROLTA (Tokaj Nobilis)
  • HERCZEG ZOLTÁN (Dining Guide)
  • MOLNÁR ATTILA (Arany Kaviár)

Témavezető:

RÓKUSFALVY PÁL

Szervezés alatt - a programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják! A további hazai és nemzetközi előadásokat folyamatosan töltjük fel!

PEZSGŐÜNNEP 

CHAMPAGNE- ÉS PEZSGŐKÓSTOLÓ, CSÚCSGASZTRONÓMIA!

A konferenciát követően egy minifesztivál keretein belül hozzuk el Champagne és a hazai pezsgővilág remekeit. A kóstolók mellé az italokhoz komponált, mennyei ízeket kínálunk, hogy hangulatos zene mellett élvezhessük a naplementét az etyeki szőlős környezetben.  

Kiemelt Partnereink

Partnereink