Esemény

Húsbavágó témák az ágazat vezetőitől
Izgalmas előadások fantasztikus magyar és nemzetközi pezsgőkészítőktől
Parázs viták a kerekasztal keretein belül -
Vezetett kóstolók a legjobb pezsgőkből

A konferencia szervezője:
Rókusfalvy Pál

Dr. Prónay Bence

Roxer Produkció

A konferencia helyszíne:
Etyek, Rókusfalvy Birtok

További információ:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 23 50-1234


Galéria

ILYEN VOLT A 2021-ES PEZSGŐKONFERENCIA PROGRAMTERVE

ELŐADÓI SZEKCIÓ

10:00-10:10
Megnyitó - Köszöntőbeszéd
DR. NAGY ISTVÁN, miniszter, Agrárminisztérium

10:10-10:20
Köszöntő
RÓKUSFALVY PÁL, borász, a konferencia társszervezője

Kreinbacher Masterclass

10:20-11:20
Champagne, pezsgő és csúcsgasztronómia
PRISZTAVOK ZOLTÁN, Kereskedelmi és marketingvezető, Kreinbacher Birtok
Bemutatkozó és birtokkóstoló

11:20-11:40
Reserve wines through the eyes of Champagne Charles Heidsieck (online előadás)
MAXIME WATELET, Export Manager Europe, Champagne Charles Heidsieck

11:40-12:00
Best practice of British winemaking (online előadás)
CHARLIE HOLLAND, Head Winemaker, Gusbourne Estate



Carassia Masterclass

13:00-14:00
Bemutatkozó és birtokkóstoló
KOVÁCS ZOLTÁN és RÁBAI LÁSZLÓ, társtulajdonosok, Kárásztelek Pezsgőpincészet

Sauska Masterclass

14:00-15:00
Terroir pezsgő Tokajban - egy magyar családi borászat útja a tradicionális pezsgőkészítésig
POHL PÉTER, borász, ügyvezető – birtokigazgató, Sauska Pincészet
Bemutatkozó és birtokkóstoló: RAKACZKI GÁBOR és HANUSZ ÁDÁM



KEREKASZTAL SZEKCIÓ

Vezetett, interaktív vitaprogram pezsgős és marketingszakemberek részvételével.

TEMATIKA:

- Magyar utak a világ pezsgőelitje felé -

Tervezett résztvevők:

BÁNYAI GÁBOR BOTOND
a BORIGO alapító főszerkesztője, Borászok Barátja 2021

CSAPODY BALÁZS
a Kistücsök Étterem tulajdonosa, a Borászok Borásza alapítványának kuratóriumi tagja

MARCZINGÓS ZOLTÁN
a Bor és Más alapítója, a francia borok kiemelkedő szakértője

TÜŰ PÉTER
kétszeres magyar sommelier bajnok, a Champagne Master-Level "highest honors"
diploma birtokosa

Témavezető:
RÓKUSFALVY PÁL


PEZSGŐÜNNEP

A konferenciát követően egy minifesztivál keretein belül hozzuk el Champagne és a hazai pezsgővilág remekeit. A kóstolók mellé az italokhoz komponált, mennyei ízeket kínál Litauszki Zsolt (kreatívséf, BDPST Group) és Fülöp Zoltán (séf, Rókusfalvy Fogadó), hogy hangulatos zene mellett élvezhessük a naplementét az etyeki szőlős környezetben.

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

Kiemelt Partnereink

Partnereink